Coronapolicy

Jobba hos oss

Vill du arbeta på en klinik i utveckling med höga ambitioner?

Vår verksamhet växer och vi är alltid intresserade av att träffa ambitiösa och duktiga individer med rätt inställning. Vi anställer personer som är duktiga på vad de gör och delar våra ambitioner, men det är lika viktigt är att personen är en bra match för oss. Om du är rätt person för oss vill vi gärna satsa på dig!

Vi på Unnegård Dental är ett trevligt och positivt team med ambitionen att alltid leverera förstklassig upplevelse och tandvård till varje enskild patient. För att klara detta är det nödvändigt att vi alla i företaget arbetar åt samma håll. För dig som är lojal företaget och arbetar med rätt inställning erbjuder vi i gengäld möjlighet till att växa med utbildning och ansvarsområden och bra anställningsförmåner.

Välkommen att söka jobb som tandläkare, tandsköterska eller tandhygienist hos oss på kliniken i Västerås. Vi tar gärna emot spontanansökningar.

Service

Vår ambition är att ge våra patienter bäst service. Det innebär att alla patienter ska uppleva att de blir omhändertagna på bästa sätt och att vi är lyhörda och arbetar för att patienten ska få bästa möjliga upplevelse. Vi arbetar även internt med att ge bra service till varandra vilket skapar förutsättningar för bästa möjliga arbetsklimat.

Stolthet

Vi som arbetar på Unnegård Dental ska känna oss stolta för det arbete vi utför varje dag. Det ska vara något utöver det vanliga att arbeta hos oss.

Kvalitét

Vi arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat i det vi gör. Vår ambition är att vara i framkant gällande utveckling och kompetens på kliniken.

 

Respekt

Vi har respekt mot våra patienter och ser till att vi aktivt arbetar med patienterna i behandlingarna. Vi arbetar även för respekt mot varandra och de olika roller vi har. Vi tar alla ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat och arbetsplats.

 

”Jag drivs personligen av att skapa ett mervärde för patienter och våra anställda. På Unnegård Dental strävar för att ligga i framkant av utvecklingen samtidigt som vårt huvudfokus är att bli bäst på att ”leverera förstklassig upplevelse och tandvård till varje enskild patient”. Vi har en spännande tid framför oss på Unnegård Dental. Vill du vara med på vår resa framåt är det bara att skicka in en intresseanmälan så kanske du blir en i vårt grymma team.”

Johanna Unnegård

Tandläkare

Välkommen med din spontanansökan

Lämna din spontanansökan hos oss så kontaktar vi dig nästa gång i är i behov av personal.