Våra behandlingar

Med ett genuint intresse för vårt yrke och för våra patienter strävar vi efter att ge bra tandvård med bästa tänkbara behandlingsresultat. Det gör vi dels genom att alltid ligga i framkant när det gäller ny kunskap och utrustning, dels genom kvalitetssäkring.

Vi vet också att miljön är viktig för välbefinnandet, därför har vi anpassat våra lokaler för att skapa rum för funktionalitet, harmoni och trivsel.

Vill du bli patient hos oss?

Fyll i vårt formulär, det tar bara någon minut.

Till formuläret
Tandläkare Unnegård Västerås - Behandlingar
Tandläkare - Behandlingar

Allmäntandvård

Våra undersökningar innefattar en komplett genomgång av alla tänder med röntgenbilder samt avlägsnande av tandsten. För att få en ren och fräsch känsla avslutar vi med en tandpolering.

Förutom undersökningar gör vi även...

Tandhygienist

Tandhygienisten har en nyckelroll i tandvården. De är specialutbildade på att hjälpa och informera dig om din munhygien samt att undersöka tänderna och tandköttet för att upptäcka karies och tandlossning.  Därför är det viktigt med regelbundna kontroller hos tandhygienisten.

Under hygienistbehandlingen kan det även behövas tas röntgen, salivprov eller göras kostutredningar. Tandhygienisten rapporterar alla avvikande fynd till tandläkaren.

En välskött mun som ses över regelbundet är bästa försäkringen mot hål i tänderna och tandlossning. Läs mer här ››

Tandhygienist Tandläkarmottagning Västerås
Din tandläkare i Västerås

Din Tandläkare i Västerås

Vår praktik i centrala Västerås startade redan 1977. Läs mer här om oss och vår filosofi kring tänder, tandvård och munhälsa.

Läs mer

Kontakt

Tandläkare Unnegård
Stora gatan 41
722 12 Västerås

021-13 13 04
info@tandlakareunnegard.se

Bli patient hos oss?

Klicka här ››

Vill du jobba med oss?

Klicka här ››


Redan patient hos oss?

Om du trivs hos oss och tycker att vi gör ett bra jobb – gå gärna in och sätt ett femstjärnigt betyg på oss på Google. Tack på förhand. Det betyder mycket för oss.

Till betygssidan ››